Mitsubishi Outlander PHEV

Elektrisch rijden met een unieke meerwaarde
Een zuinige en wegenbelastingvrije crossover met een trekgewicht van 1.500 kg en een actieradius van 824 kilometer? Dat kan! Onze nieuwe Outlander PHEV is uniek, in alle opzichten. De Outlander PHEV is de eerste plug-in-hybrid crossover ter wereld. Een SUV in hart en nieren met standaard vierwielaandrijving en een hoge zitpositie, maar ook voorzien van alle voordelen die elektrisch rijden u te bieden heeft. De twee 60 kW elektromotoren en de 2.0 liter benzinemotor vormen de drijvende kracht achter deze unieke combinatie. De Outlander PHEV is naast innovatief ook een aantrekkelijke investering. U betaalt namelijk géén wegenbelasting, géén BPM en u heeft 7% bijtelling.

Compromisloos genieten
De nieuwe Outlander PHEV is van alle gemakken voorzien. Door de combinatie van de verbrandingsmotor en de elektromotoren is uw reisafstand onbeperkt. Zolang er maar brandstof aan boord is uiteraard. Bovendien is de auto ruim en comfortabel door de royale beenruimte, sportieve meters en een uiterst stille rit.

5 goede redenen
– Elektrisch rijden met een unieke meerwaarde
– Technologie voor optimale controle
– Ruim en comfortabel
– 5 sterren Euro NCAP veiligheid
– 7% bijtelling

Mitsubishi Outlander PHEV samenstellen
Wanneer u een nieuwe auto koopt wilt u dat deze perfect op je persoonlijke wensen aansluit. Bij Autobedrijf Van Zessen is dit mogelijk. Stel hier uw eigen Mitsubishi Outlander PHEV samen. Kies de opties en accessoires die bij u passen om zo een unieke Space Star samen te stellen.

Proefrit
Bij Van Zessen is het mogelijk om geheel vrijblijvend een proefrit te maken in de Mitsubishi Outlander PHEV. Via het formulier kunt u een gewenste tijd en datum opgeven. Wij nemen dan contact met u op wanneer de Outlander PHEV voor u klaar staat.

Brochure
Graag wat meer informatie over de Mitsubishi Outlander PHEV? Vraag eenvoudig een brochure door het contact formulier in te vullen of kijk hieronder bij downloads. Wanneer u nog steeds met onbeantwoorde vragen zit is het altijd mogelijk contact met ons op te nemen.

Contact

Vul uw gegevens in onderstaand formulier in, wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen met u.