Informatie

Bosch Car Service

Autobedrijf Van Zessen is sinds 2006 aangesloten bij het grootste universele concept Bosch Car Service. Als u door Nederland of Europa rijdt ziet u ons logo bij veel garages ophangen. Dat het bij Van Zessen hoort weet u, maar wellicht vraagt u zich af ‘Wat is Bosch Car Service nou eigenlijk?’. ‘Wat kunnen zij voor mij betekenen’? Graag geven wij u, mede namens de andere 380 Bosch garages, antwoord.
Bosch Car Service is een garage, bij u in de buurt. Beter nog, een garage voor alle auto merken bij u in de buurt. Elke auto, van elk merk, jong of oud, groot of klein, uw eigendom of lease, hoe groot of klein het mankement ook is, is welkom bij uw Bosch Car Service.

Training & scholing
Door de continue scholing van de monteurs zijn wij als geen ander in staat om ook de meest technische storing snel te vinden en te verhelpen. En een eenvoudig defect als een kapotte lamp? Natuurlijk kunt u daarvoor bij ons terecht. De technische kennis en apparatuur van Bosch ondersteunt de garage in Lexmond bij alle werkzaamheden.

Strenge (kwaliteits)eisen
Net als alle Bosch Car Service garages is Van Zessen aangesloten bij de BOVAG en voldoen aan strenge (kwaliteits) eisen die door Bosch en de BOVAG vastgesteld en gecontroleerd worden. Zo kunt u er op vertrouwen dat wij alleen dat repareren of vervangen wat nodig is en wat (vooraf) met u is afgesproken. En we laten u graag zien wat we gedaan hebben.
Dus, een grote of kleine beurt, een controle voor u op zomervakantie gaat of een nieuwe APK? U bent bij ons van harte welkom.
Bosch Car Service biedt ook een pechulp aan. Want hoe goed de zorg voor uw auto ook is, het kan altijd gebeuren dat u toch stil komt te staan. Bosch Car Service helpt u dan snel en vakkundig weer op weg, indien nodig met vervangend vervoer.

Contact

Vul uw gegevens in onderstaand formulier in, wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen met u.

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.