Geplaatst door & opgeslagen onder Algemeen nieuws, Mitsubishi acties, Mitsubishi nieuws.

Eclipse Cross nu in de showroom

Hij is er!

Na de spectaculaire onthulling op vrijdagavond 15 december hebben we officieel de aftrap gehad van deze vernieuwende Mitsubishi. De eerste reacties zijn overweldigend en u zult begin januari al diverse auto’s tegen kunnen komen in deze regio!

Graag nodigen wij u uit om de auto zelf te komen ontdekken in de showroom en een proefrit te maken in onze demonstratie auto’s. Wij hebben zowel de Eclipse cross handgeschakeld als CVT automaat beschikbaar voor een proefrit.

Om zeker te zijn van de beschikbaarheid van onze demonstratie modellen adviseren wij u een proefrit even telefonisch af te spreken via 0347-358000 of via e-mail info@zessen.nl

Tot ziens in Lexmond!

 

Terugblikkend op een sportieve historie noemt Mitsubishi Motors Corporation de volledig nieuwe compacte SUV “Eclipse Cross”.

Met zijn coupé-achtige sportieve lijnen verwijst de Eclipse Cross naar de, vooral in Noord Amerika, succesvolle Mitsubishi Eclipse. Van deze populaire coupé zijn tussen 1989 en 2012, verdeeld over vier opeenvolgende generaties, ruim 1,4 miljoen exemplaren verkocht. ‘Eclipse Cross’ benadrukt het robuuste karakter, geheel in lijn met de weg die het merk, vooral in Europa, is ingeslagen met zijn Sport Utility Vehicles. Met het nieuwe model, dat in het gamma tussen de ASX en de Outlander komt, profileert MMC zich nog meer als echt SUV-merk.

Speciaal voor de Mitsubishi Eclipse Cross is een dieprode metallic carrosseriekleur die geproduceerd is volgens een zeer nieuwe en vooruitstrevende techniek. Deze bijzondere kleur verwijst naar de schittering die te zien is tijdens een volledige zonverduistering.

Wij houden u graag op de hoogte! Bel 0347-358000 of vul hier het contactformulier in. en u ontvangt van ons als eerste de informatie omtrent prijzen, uitvoeringen en levertijden.

Alvast meer zien van de Eclipse Cross? Klik op de volgende link https://www.youtube.com/embed/qk14bII23Qk