Mitsubishi Mobiel +

Onderhoud, service en privileges

Niet alle meerwaarde van het rijden in een Mitsubishi is direct zichtbaar. Daarom biedt Mitsubishi u Mobiel + aan. Dit heeft betrekking op onderhoud, service en privileges.

Onderhoud

De eerste pijler is onderhoud, en heeft betrekking op onderhoudstarieven, APK service, airco-, banden-, ruitenservice en hoogwaardige oliën. Het onderhoud wordt uitgevoerd door specialisten tegen vaste, concurrendende prijzen. U komt dan achteraf niet voor verassingen te staan. De APK is wettelijk verplicht voor uw eigen veiligheid en die van medeweggebruikers. Bij de Mitsubishi-dealer controleren specialisten uw auto en is er altijd van te voren overleg als er reparaties nodig zijn. Combineert u de APK met een onderhoudsbeurt, dan is de keuring gratis. Daarnaast biedt Mitsubishi goede airco-, banden- en ruitenservice aan. Tenslotte zorgt het gebruik van de juiste olie voor een lager brandstofverbruik en minder belasting van het milieu.

Service

De tweede pijler is service en heeft betrekking op mobiliteitsservice, autoverzekering, verlengde garantie, autofinancieringen en leasing. Wanneer u uw onderhoud door de erkende Mitsubishi-dealer laat uitvoeren is de Mitsubishi Mobiliteitsservice gratis. U bent dan 24/7 verzekerd van hulp bij pech onderweg. Met Mobiel+ autoverzekering bent u volledig casco verzekerd en heeft u tot 5 jaar aanschafwaardegarantie. Bovendien kunt u de verzekering geheel naar eigen wens samenstellen en heeft u een aantrekkelijke premie. Ook kunt u de garantie verlengen tegen aantrekkelijke bedragen. Tenslotte biedt Mitsubishi Mobiel + ook aantrekkelijke mogelijkheden op het gebied van autofinancieringen en leasing.

Privileges

De laatste pijler is privileges. Wanneer u bij Mitbushi Mobiel + bent aangesloten heeft u toegang tot een persoonlijke webpagina waar u alle belangrijke informatie over uw Mitsubishi aantreft, maar ook vele aanbiedingen, acties en technische gegevens kunt u raadplegen. Ook houdt Mitsubishi u op de hoogte van belangrijke gebeurtenissen betreffende uw auto, zoals APK-keuring of einde garantie.
Daarnaast krijgt u kortingen en voordeel op diverse activiteiten, die meestal gericht zijn op het seizoen en u maximaal voordeel bieden. Maar u krijgt ook korting op diverse unieke evenementen.

Contact

Vul uw gegevens in onderstaand formulier in, wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen met u.

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.