Onderhoud

Aan uw Mitsubishi

Wanneer u een mooie Mitsubishi rijdt wilt u zich natuurlijk geen zorgen hoeven te maken over de veiligheid en betrouwbaarheid van uw auto. Door regelmatig onderhoud uit te laten voeren weet u zeker dat alles in orde is. Autobedrijf Van Zessen is Mitsubishi dealer en hét adres om onderhoud uit te laten voeren.

Voordelen van onderhoud bij Autobedrijf Van Zessen
– Originele Mitsubishi-onderdelen
– Onze monteurs zijn opgeleid door Mitsubishi
– Gratis APK bij onderhoud
– Onderhoud tegen concurrerende prijzen
– Schadeherstel in eigen beheer
– Gratis Mitsubishi Mobiliteitsservice

Mitsubishi Mobiliteitsservice
Wanneer u het reguliere onderhoud van uw Mitsubishi laat uitvoeren bij een erkende Mitsubishi dealer, dat is de Mitsubishi Mobiliteitsservice gratis. Het gaat dan om het onderhoud dat door de fabriek wordt voorgeschreven.

Kwaliteit
Doordat wij in onze werkplaats werken met originele Mitsubishi-onderdelen en onze monteurs zijn gespecialiseerd in het onderhoud van Mitsubishi’s, is de kwaliteit van het onderhoud gewaarborgd. Zo bent u er zeker van dat u nog lang van uw Mitsubishi kunt genieten.

Vervangend vervoer
Tijdens het onderhoud van uw auto kunt u gebruik maken van vervangend vervoer. Wij hebben hierin een ruime keuze zodat u, wanneer u niet over uw eigen auto beschikt, toch mobiel bent zoals u gewend bent.

Maak hier snel en gemakkelijke online een werkplaatsafspraak.

Contact

Vul uw gegevens in onderstaand formulier in, wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen met u.

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.