Schadeherstel

Uw zorgen uit handen geven. Omdat u al genoeg aan uw hoofd heeft.

Wanneer er door wat voor reden dan ook schade ontstaat aan uw Mitsubishi, heeft u meestal andere dingen aan uw hoofd dan de schadebehandeling en de afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij.

Daarom regelt Autobedrijf Van Zessen bij schade aan uw voertuig de vervolgprocedures, zoals het inschakelen van een schade-expert, het contact met uw verzekeringsmaatschappij en de financiële afwikkeling. Dit doen wij uiteraard in nauw overleg met u maar wel op een manier dat u uw tijd en aandacht kunt richten op andere zaken die op dat moment van belang zijn.

De reparatie van de schade zal in eigen schadeafdeling worden uitgevoerd. Wij hebben ervaren vakmensen in dienst, zodat de schade goed hersteld wordt. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en kunnen de schade aan uw auto vakkundig herstellen. U bent als klant verzekerd van een volledige schadeafhandeling, van taxatie, tot de aflevering van een correct herstelde auto. Nadat de schade hersteld is vindt een uitgebreide kwaliteitscontrole plaats. Pas als alle controlepunten in orde zijn bevonden wordt uw auto afgeleverd.

Indien de schade door ons kan worden gerepareerd, staat er tijdens de reparatie een vervangende auto voor u klaar. In geval er geen dekking is voor vervangend vervoer, bijvoorbeeld eigen schuld schade, zullen wij vrijwel in alle gevallen het vervangend vervoer voor onze rekening nemen.

Bij een total-loss-schade kunt u er zeker op rekenen dat de juiste dagwaarde voor uw auto wordt bepaald. Daarnaast helpen wij u bij het zoeken naar een passende nieuwe auto.

Uitdeuken zonder spuiten
Voor schadeherstel van de vervelende kleine parkeerdeukjes kunt u uiteraard bij ons terecht. Vaak kan dit zonder spuitwerk en dus voor relatief weinig kosten.

Ruitschade
Ook voor ruitschades kunt u bij ons terecht. Dit wordt meestal door uw verzekerings- of leasemaatschappij vergoed. U dient wel het eigen risico te betalen (afhankelijk van uw polisvoorwaarden).

De voorruit, achterruit en eventuele dakruit in uw Mitsubishi vormen een essentieel onderdeel van de carrosserie. Deze ruiten worden volgens speciale technieken gelijmd en dragen bij aan de passieve veiligheid van uw Mitsubishi. Neemt u daarom in geval van ruitschade direct contact met ons op. Ook voor een sterretje in uw voorruit kunt u direct terecht bij ons terecht. Voor een sterreparatie geldt: hoe sneller de reparatie wordt uitgevoerd des te beter is het resultaat. Hiermee wordt voorkomen dat het sterretje uitgroeit tot een barst met als gevolg dat de hele voorruit vervangen dient te worden.

Uw verzekering vergoedt meestal de complete kosten van een sterreparatie. Verder profiteert u van een lager eigen risico bij een ruitvervanging uitgevoerd door ons. Informeert u daarom altijd vooraf naar de exacte voorwaarden.

Spotrepair

Spotrepair wordt gezien als een alternatieve reparatietechniek. Door de beperkte grootte van de herstelling is het een spuittechniek die qua kosten lager ligt dan traditioneel schadeherstel. Door middel van een spotrepair kunnen kleine lakbeschadigingen verholpen worden. Het resultaat van een spotrepair is meestal onzichtbaar maar dat hangt veelal af van de staat waarin het lakwerk verkeert.

Een spotrepair is niet toepasbaar op alle delen van het voertuig en is daarnaast gebonden aan een maximale oppervlakte.

Contact

Vul uw gegevens in onderstaand formulier in, wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen met u.

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.