Autobedrijf Van Zessen

Autowens

Direct, no nonsense en persoonlijk
Naast de directe levering van topmerken nieuwe auto’s en occasions, biedt Autobedrijf Van Zessen de extra service Autobedrijf Van Zessen Autowens. Hoe werkt Autowens? Stel: u bent op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto, van welk merk dan ook. U belt ons of u komt langs en geeft aan wat u zoekt; welk type, bouwjaar, prijsklasse, kleur, ingebouwde extra’s, etc. Wij noteren dit en gaan voor u op zoek.

Autobedrijf Van Zessen beschikt over een grote voorraad nieuwe en gebruikte auto’s; zowel in eigen beheer als door contacten met autobedrijven in het hele land.

Wanneer wij een auto hebben die voldoet aan uw wensen, onderzoeken wij de historie en staat van onderhoud. Sluit alles aan bij het door u opgegeven profiel en vinden wij dit een betrouwbare auto? Dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken. Uiteraard blijft u zelf de regie in handen houden. Voldoet de auto niet aan uw wensen, dan zoeken wij gewoon verder. Dit alles – vanzelfsprekend- geheel vrijblijvend en kosteloos.

De voordelen van Autowens
• U hoeft niet zelf te zoeken of te vergelijken. Geen bezoekjes aan autodealers, geen uren speuren op het internet of in kranten: de opdracht kunt u zorgeloos, vanuit uw luie stoel, uit handen geven.
• Wij informeren u alleen over een beschikbare auto wanneer deze aan uw wensen en onze kwaliteitseisen voldoet.
• U koopt bij uw eigen vertrouwde garage, wij bieden u de daarbij horende service en nazorg zoals u die van ons gewend bent.
• In geval van een nieuwe auto leveren wij elk merk met behoud van fabrieksgarantie.
• In geval van een gebruikte auto boven € 4500, – krijgt u minimaal 6 maanden BOVAG-garantie. Dit is uit te breiden naar 36 maanden.
• Kosteloze zoekservice. Goedkoper kan dus niet!
• Wij ruilen uw oude auto graag voor u in. Wanneer wij de staat van onderhoud van uw huidige auto weten, kan dit prijsvoordeel opleveren.

Geïnteresseerd? Bel 0347-358000, mail naar info@zessen.nl of vul het Autowens opdrachtformulier in!

Autowens

Vul hier uw autowens en uw gegevens in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.