Download hier de meest recente ASX brochure: ASX mei 2018

Mitsubishi ASX

Soepel weggedrag en een perfecte controle
Rijplezier begint met vertrouwen. En vertrouwen hangt af van controle. Om die reden heeft de Mitsubishi ASX een grote spoorbreedte en een lange wielbasis. Dat biedt een solide fundament waardoor op soepele wijze afgerekend wordt met elke oneffenheid in het wegdek. Daarnaast het de ASX een aerodynamisch uiterlijk en biedt het elke bestuurder een perfecte zitpositie.

Dynamic Shield

Het ‘Dynamic Shield’-frontdesign van Mitsubishi Motors dankt zijn vormen aan de beproefde functionaliteit van de opeenvolgende generaties van de Pajero en Lancer Evolution. De zwarte middensectie drukt vermogen en prestaties uit en is links, rechts en onder afgewerkt met een krachtige omlijsting, die de robuuste bescherming van mens en machine illustreert. Dit design gaat niet alleen om vorm. Het combineert stijl met functionaliteit en vormt hiermee de basis voor het frontdesign van nieuwe Mitsubishi-modellen in de toekomst.

SMARTPHONE LINK DISPLAY AUDIO

Zodra u achter het stuur plaatsneemt, daagt het Smartphone Link Display Audio system u uit om de wereld om u heen te ontdekken.

Wereld in beweging
In een wereld levendig als deze liggen de nieuwe ideeën voor het oprapen. En het delen van deze ervaringen met vrienden is wellicht nog mooier dan de ervaring zelf. Op maat gemaakt om precies aan uw eisen te voldoen, de ASX heeft het allemaal: Een slim en prikkelend design, zuinig motorengamma en meer dan genoeg verbluffende accessoires. Al deze eigenschappen komen samen in het perfecte formaat voor een Active Crossover, de Mitsubishi ASX.

5 goede redenen
– Veelzijdig genieten
– Soepel weggedrag en perfecte controle
– Natuurlijke omgeving
– 5 sterren Euro NCAP veiligheid
– Duurzaam reizen

Mitsubishi ASX samenstellen
Wanneer u een nieuwe auto koopt wilt u dat deze perfect op uw persoonlijke wensen aansluit. Bij Autobedrijf Van Zessen is dit mogelijk. Stel hier uw eigen Mitsubishi ASX samen. Kies de opties en accessoires die bij u passen om zo een unieke ASX samen te stellen.

Proefrit
Bij Autobedrijf Van Zessen is het mogelijk om geheel vrijblijvend een proefrit te maken in de Mitsubishi ASX. Via het formulier kunt u een gewenste tijd en datum opgeven. Wij nemen dan contact met u op wanneer de ASX voor u klaar staat.

Brochure
Graag wat meer informatie over de Mitsubishi ASX? Vraag eenvoudig een brochure aan of kijk hieronder bij downloads. Wanneer u nog steeds met onbeantwoorde vragen zit is het altijd mogelijk contact met ons op te nemen.

Contact

Vul uw gegevens in onderstaand formulier in, wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen met u.

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.

Downloads