Mitsubishi I-Miev

100% elektrisch
De i-Miev is een 100% elektrische auto, waarbij geen emissies vrijkomen. Er is dus geen vervuiling van de atmosfeer. U rijdt al 100 km voor slechts €4,-.

I-Miev, vooruitgaand
De I-Miev is met het nieuwste voertuig managementsysteem, doe MiEV Operating System, goed uitgerust. Zo houdt het de batterijstatus nauwlettend in de gaten alsook het terugwinnen van energie door middel van de regeneratieve remfunctie. Het verhoogt de veiligheid, het comfort en de energie-efficiëntie.

5 goede redenen
– Compact en toch voldoende ruimte voor 4 personen
– Veilig rijden met standaard 6 airbags en RISE veiligheidsframe
– Stil en comfortabel
– Krachtig en met een actieradius van 160 km
– 4% bijtelling

Mitsubishi I-Miev samenstellen
Wanneer u een nieuwe auto koopt wilt u dat deze perfect op uw persoonlijke wensen aansluit. Bij Autobedrijf Van Zessen is dit mogelijk. Stel hier uw eigen Mitsubishi I-Miev samen. Kies de opties en accessoires die bij u passen om zo een unieke I-Miev samen te stellen.

Proefrit
Bij Van Zessen is het mogelijk om geheel vrijblijvend een proefrit te maken in de Mitsubishi I-Miev. Via het formulier kunt u een gewenste tijd en datum opgeven. Wij nemen dan contact met u op wanneer de I-Miev voor u klaar staat.

Brochure
Graag wat meer informatie over de Mitsubishi I-Miev? Vraag eenvoudig een brochure aan of kijk hieronder bij downloads. Wanneer u nog steeds met onbeantwoorde vragen zit is het altijd mogelijk contact met ons op te nemen.

Contact

Vul uw gegevens in onderstaand formulier in, wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen met u.

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.