Mitsubishi Outlander PHEV 2019

 

vanaf augustus in de showroom

Hybride rijden goed nieuws voor het klimaat en uw portemonnee

De particulier ontdekt steeds vaker de auto met benzine- én elektromotor als goedkoper in aanschaf en veel zuiniger dan een benzine auto. Plug-in-hybride-auto’s zijn goedkoper omdat de bpm-belasting, die gekoppeld is aan de CO2-uitstoot, een stuk lager is. De plug-in-hybride is de overgangsauto naar volledig elektrisch, de koudwatervrees voor de techniek is verdwenen, de techniek heeft zich bewezen en het is niet vreemd meer om hybride te rijden. Uit onderzoek en praktijktesten van gebruikers blijkt dat automobilisten tot wel 50 procent van de kilometers elektrisch kunnen rijden in een plug-in-hybride-auto. Een gemiddelde benzineauto stoot 113 gram CO2 per kilometer uit, bij een plug-in hybride (met een oplaadkabel) 50 gram..

De Mitsubishi Outlander zet het succes voort

De nieuwe generatie van de Mitsubishi Outlander PHEV in alle opzichten verbeterd. De compleet herziene aandrijflijn zet nieuwe maatstaven in zowel het PHEV- als SUV-segment. Nog nooit was een aandrijflijn zo soepel en stil als in de Mitsubishi Outlander PHEV 2019. Het vernieuwde onderstel en de stuurinrichting maken het rijgedrag nog dynamischer en zowel het interieur als exterieur zijn verder verfijnd. Alle expertise is in één product samengebracht. En met succes, de Mitsubishi Outlander PHEV is de bestverkochte plug-in hybride in Europa (er rijden er ruim 25.000 in Nederland). De veelgeroemde PHEV-technologie is verder verbeterd.

Slimme functies

Er is veel aandacht besteed aan de functionaliteit van het interieur en de informatievoorziening richting de bestuurder.

Een nieuw instrumentenpaneel voorzien van een Multi Info Power Meter een smartphone Link Display Audio-systeem maakt gebruik van Apple Carplay en/of Android Auto een USB poort voor en achter. Around View Monitor vier camera’s voor maximaal zicht tijdens het parkeren.

Veel innovatieve veiligheidsvoorzieningen waaronder: Blind Spot Warning, Forward Collision Mitigation, Rear Cross Traffic Alert, Ultrasonic Misacceleration Mitigation System

Ventilatieroosters voor de achterpassagiers, verlichte raambedieningsschakelaars met Auto-up/Auto-down en Anti-trap functie voor alle ramen.

Interieur

In het interieur beleeft u kwaliteit. Vernieuwde stoelen met meer zijdelingse steun en rugsupport staan daarvoor garant. Vanaf de Instyle uitvoering is de Outlander PHEV uitgerust met het luxe ‘P-line’ interieur. Speciale zwart lederen bekleding met hoogwaardige afwerking en een zwarte hemelbekleding zorgen voor een luxe en rustige ambiance.

Stijlvol verfijnde buitenkant

Subtiele wijzigingen hebben de uitstraling van de Outlander PHEV verfijnd. De nieuw ontworpen bi-led ‘tech-look’ koplampen, de rechthoekige mistlampen aan de voorzijde, de expressievere grille met herkenbare Dynamic Shield’-merkidentiteit, de standaard achterspoiler en de nieuwe, two-tone 18-inch lichtmetalen wielen.

PHEV-systeem 2.0  met verder verbeterde technologie

De veelgeroemde Mitsubishi PHEV-technologie is verder verbeterd. De vernieuwde aandrijfaccu in combinatie met een nieuwe 2,4-liter benzinemotor verbeteren het brandstofverbruik en geluidsniveau van de aandrijflijn. Bovendien geeft het hogere elektrische vermogen van de generator, batterij en achterste elektromotor een meer dynamische rijbeleving.* De EV priority mode en het optimale battery heating system zorgen voor maximale EV kilometers onder alle omstandigheden.

* Het totale systeemvermogen bedraagt nu 240 pk.

Super all wheel controll (S-AWC)

De unieke en beproefde 4WD-technologie van Mitsubishi zorgt onder alle omstandigheden voor een veilige wegligging. In de 2019-versie zijn aan de rijstanden NORMAL en 4WD LOCK twee nieuwe standen toegevoegd:

SPORT >  Voor de sportieve rijder, maximaal koppel meteen voorhanden. Het levert ‘instant’ acceleratie en een dynamisch bochtengedrag.

SNOW >  zorgt bij gladde omstandigheden voor makkelijker wegrijden en een aangepast bochtengedrag. Ideaal voor de wintersport(ers).

Uw nieuwe Outlander PHEV zelf samenstellen

Wanneer u een nieuwe auto koopt wilt u dat deze perfect op je persoonlijke wensen aansluit. Bij Autobedrijf Van Zessen is dit mogelijk. Stel hier uw eigen Mitsubishi Outlander PHEV samen. Kies de opties en accessoires die bij u passen om zo een unieke Space Star samen te stellen.

Proefrit
Bij Autobedrijf  Van Zessen is het mogelijk om geheel vrijblijvend een proefrit te maken in de Mitsubishi Outlander PHEV. Via het formulier kunt u een gewenste tijd en datum opgeven. Wij nemen dan contact met u op wanneer de Outlander PHEV voor u klaar staat.

Brochure
Wenst u meer informatie over de Mitsubishi Outlander PHEV? Vraag eenvoudig een brochure door het contact formulier in te vullen of kijk hieronder bij downloads. Wanneer u nog steeds met onbeantwoorde vragen zit is het altijd mogelijk contact met ons op te nemen.

Contact

Vul uw gegevens in onderstaand formulier in, wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen met u.

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.