Mitsubishi Outlander comfortabel genieten van rust en luxe

Hoogwaardige kwaliteit
Rijden met de Outlander is een bijzonder plezierige ervaring die wordt versterkt door de directe, responsieve handling en hoogwaardig vakmanschap. Van het royale interieur en comfortabele stoelen, van de toepassing van eersteklas materialen tot het hoge uitrustingsniveau: elk detail draagt bij aan uw rijplezier. .

De perfecte balans
De Outlander levert de krachtige prestaties die u van een stoere SUV mag verwachten, inclusief een vlotte acceleratie en responsieve rijeigenschappen. Wat uw bestemming ook is, u zult genieten van de SUV-voordelen van een nieuwe generatie, terwijl het milieu wordt gespaard door een uitstekende brandstofefficiency en lage CO₂-uitstoot. Het interieur is zeer compleet uitgerust met tal van functionele voorzieningen. Met de combinatie van hoge kwaliteit en praktische functionaliteit is de Outlander dé auto die u op het lijft geschreven is. Ervaar zelf zijn ongekende rijplezier.

5 goede redenen
– Vernieuwd rijplezier
– Comfortabele 7-zitter
– Toonaangevend verbruik en aandacht voor het milieu
– 5 sterren Euro NCAP veiligheid
– Hoogstaande kwaliteit en volop ruimte

Mitsubishi Outlander samenstellen
Wanneer u een nieuwe auto koopt wilt u dat deze perfect op uw persoonlijke wensen aansluit. Bij Autobedrijf Van Zessen is dit mogelijk. Stel hier uw eigen Mitsubishi Outlander samen. Kies de opties en accessoires die bij u passen om zo een unieke Space Star samen te stellen.

Proefrit
Bij Autobedrijd Van Zessen is het mogelijk om geheel vrijblijvend een proefrit te maken in de Mitsubishi Outlander. Via het formulier kunt u een gewenste tijd en datum opgeven. Wij nemen dan contact met u op wanneer de Outlander voor u klaar staat.

Brochure
Wilt u meer informatie over de Mitsubishi Outlander? Vraag eenvoudig een brochure aan of kijk hieronder bij downloads. Wanneer u nog steeds met onbeantwoorde vragen zit is het altijd mogelijk contact met ons op te nemen.

Contact

Vul uw gegevens in onderstaand formulier in, wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen met u.

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.