Mitsubishi Pajero

Robuust en toch geraffineerd
Mitsubishi Motors bracht in 1982 de Pajero op de markt en vandaag de dag is de vierde generatie Pajero nog steeds de maatstaf voor 4×4 technologie. Het nieuwe, stijlvolle ontwerp van de Pajero weerspiegelt het machtige kaliber van de auto. Ontwikkelingen in het design en de technologie vertalen zich niet alleen in een betere besturing, minder rijgeluiden en toegenomen veiligheid, maar ook in betere prestaties en meer comfort.

5 goede redenen
– Een echt 4WD
– Groot trekvermogen
– Hoog en veilig
– Van alle gemakken voorzien
– Ruim en veelzijdig

Mitsubishi Pajero samenstellen
Wanneer u een nieuwe auto koopt wilt u dat deze perfect op uw persoonlijke wensen aansluit. Bij Autobedrijf Van Zessen is dit mogelijk. Stel hier uw eigen Mitsubishi Pajero samen. Kies de opties en accessoires die bij u passen om zo een unieke Pajero samen te stellen.

Proefrit
Bij Van Zessen is het mogelijk om geheel vrijblijvend een proefrit te maken in de Mitsubishi Pajero. Via het formulier kunt u een gewenste tijd en datum opgeven. Wij nemen dan contact met u op wanneer de Pajero voor u klaar staat.

Brochure
Graag wat meer informatie over de Mitsubishi Pajero? Vraag eenvoudig een brochure aan of kijk hieronder bij downloads. Wanneer u nog steeds met onbeantwoorde vragen zit is het altijd mogelijk contact met ons op te nemen.

Contact

Vul uw gegevens in onderstaand formulier in, wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen met u.

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.