Mitsubishi Space Star geniet van verfrissend comfort

Space star, een frisse verschijning
De Space Star onderscheidt door het dynamisch design, De nieuwe Space Star heeft zich ontwikkeld tot een auto met een hoogwaardige, sportieve uitstraling. Dit wordt versterkt door de nieuwe, forse voorbumper met in chroom uitgevoerde boven- en ondergrille, scherp getekende Bi-Xenon koplampen met LED-stadslichten, grote achterbumper met reflector en flink bemeten lichtmetalen velgen. Ondanks zijn compacte buitenafmetingen biedt het nieuwe exterieur de uitstraling van ruime, solide auto. De Space Star is een geslaagde mix van verfijning en sportieve looks voor maximaal rijplezier.

Meer vermogen, lager verbruik
De Space Star combineert een minimale impact op het milieu met maximaal rijplezier. Met zijn compacte buitenafmetingen en prettige rijeigenschappen biedt hij veel value for money en behoort hij tot de meest brandstofefficiënte auto’s in zijn klasse, zonder concessies te doen aan vermogen, comfort of veiligheid voor de inzittenden. Mede door het gebruik van auto stop & go (verlaagt het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot door de motor automatisch uit te schakelen zodra deze stationair draait, zoals tijdens het wachten voor een verkeerslicht. De motor slaat onmiddellijk weer aan, zodra de bestuurder de voet van het rempedaal neemt)  en de eco drive assist. Dit handige instrument toont in één oogopslag hoe zuinig de Space Star rijdt. Hoe meer groene blokjes, hoe beter. Een vriendelijke stimulans om zuiniger en schoner te rijden.

5 goede redenen
– Zorgeloos rijplezier
– Complete standaard uitrusting
– Hoog veiligheidsniveau
– Gemiddeld 1 op 25
– Standaard 5 zitplaatsen

Mitsubishi Space Star samenstellen
Wanneer u een nieuwe auto koopt wilt u dat deze perfect op uw persoonlijke wensen aansluit. Bij Autobedrijf Van Zessen is dit mogelijk. Stel hier u eigen Mitsubishi Space Star samen. Kies de opties en accessoires die bij u passen om zo een unieke Space Star samen te stellen.

Proefrit
Bij Autobedrijf Van Zessen is het mogelijk om geheel vrijblijvend een proefrit te maken in de Mitsubishi Space Star. Via het formulier kunt u een gewenste tijd en datum opgeven. Wij nemen dan contact met u op wanneer de Space Star voor u klaar staat.

Brochure
Graag wat meer informatie over de Mitsubishi Space Star? Vraag eenvoudig een brochure aan of kijk hieronder bij downloads. Wanneer u nog steeds met onbeantwoorde vragen zit is het altijd mogelijk contact met ons op te nemen.

Contact

Vul uw gegevens in onderstaand formulier in, wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen met u.

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.