Private lease

Particulier een auto leasen kan via Autobedrijf Van Zessen met Privé Lease (ook bekend als Private lease). Onbezorgd rijden voor een vast bedrag per maand en weten waar je aan toe bent.

Met Privé Lease biedt Autobedrijf Van Zessen u als particulier de mogelijkheid om voor een vast laag bedrag per maand een nieuwe auto te leasen. Alle kosten voor het rijden van een leaseauto zijn inclusief, u hoeft alleen nog maar zelf te tanken. Zelf kopen is zelfs duurder, ook volgens de rekenmodellen van de ANWB. Eigenlijk heel logisch, want u maakt optimaal gebruik van de kennis en service van Autobedrijf Van Zessen. Dit voordeel vertaalt zich in een heel scherp leasetarief voor u als klant.

Binnenkort kunt u als particulier zelf het leasetarief van bijvoorbeeld een Mitsubishi Space Star berekenen. Doordat u meer zelf online regelt, kunnen wij de kosten laag houden. Het calculeren en bestellen van een Prive Lease auto gaat dus heel eenvoudig online. En heeft u toch nog vragen? Dan staat er altijd een medewerker van Autobedrijf Van Zessen voor u klaar, om u persoonlijk te adviseren of uw vragen te beantwoorden.

Privé lease betekent:

 • Geen fiscale bijtelling
 • Geen onverwachte kosten
 • Vast maandbedrag, alleen nog tanken
 • Een nieuwe auto rijden, zonder grote investering

Contact

Vul uw gegevens in onderstaand formulier in, wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen met u.

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.