Geplaatst door & opgeslagen onder Algemeen nieuws.

Peugeot 2008, nu vernieuwd!

De vernieuwde Peugeot 2008 staat nu bij ons in de showroom

 

De verleidelijke kracht van een SUV

Rijplezier van het hoogste niveau, geraffineerd design en compromisloze kwaliteit… kenmerken die bijdragen aan de emotie die elke PEUGEOT oproept. In het segment van compacte SUV’s is de PEUGEOT 2008 SUV een onderscheidende auto. Laat u verleiden door zijn stoere design, zijn kracht en zijn robuuste maar ook geraffineerde karakter.

De SUV die unieke sensaties biedt

Door de fraaie materialen en verzorgde afwerking biedt de nieuwe PEUGEOT 2008 SUV een bijzondere rijervaring. Neem plaats in de PEUGEOT i-Cockpit. Het compacte stuurwiel, het head-up instrumentenpaneel en het touchscreen staan borg voor een intuïtief, wendbaar en veilig rijgedrag zodat u optimaal kunt genieten van de geweldige wegligging. De unieke rijsensaties worden verder versterkt door de toegepaste rijhulpsystemen, connectiviteit en veiligheidstechnologieën.

Peugeot_SUV2008_Layout1-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De hightech SUV 

Het aerodynamische silhouet en het lage gewicht zijn twee belangrijke voordelen van de nieuwe PEUGEOT 2008 SUV. Bovendien kunt u bij de PEUGEOT 2008 SUV kiezen uit een BlueHDi-motor, of PureTech-benzinemotoren: deze motoren kenmerken zich allemaal door een laag brandstofverbruik en een geringe CO2-uitstoot. U kunt ook kiezen voor de automatische transmissie EAT6imet zes versnellingen, die een voortreffelijke souplesse combineert met efficiënt rijden. Deze automatische transmissie schakelt snel, soepel en schokvrij.

DE HIGHTECH SUV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor meer informatie over de Peugeot 2008, neem contact met ons op via het contactformulier of bel 0347-358000.