Het team

Wij zijn…Autobedrijf Van Zessen

 

 

 

Arie den Besten & Thijs Weeda

Arie den Besten en Thijs Weeda zijn voor velen al jaren lang vertrouwde gezichten bij Autobedrijf van Zessen. Samen al bijna 30 jaar werkzaam bij Autobedrijf van Zessen

Sinds 2016 ook samen eigenaar van dit mooie bedrijf. Al zijn Arie en Thijs geen familie van Paul van Zessen, tocht voelt het als een opvolging van een mooi familiebedrijf.

Paul van Zessen

Opende op 1 november 1980 voor het eerst de deuren van Autobedrijf van Zessen in Ameide. En nog elke dag werkt hij met dezelfde overgave in Lexmond. Begin 2016 heeft Paul het bedrijf verkocht aan Arie & Thijs, maar Paul blijft nog steeds werkzaam bij Van Zessen in de verkoop.

Esther Weeterings

Esther werkt sinds de zomer van 2016 bij ons en is één van de 1e aanspreekpunten. Zij zit achter de receptie en helpt u zo goed mogelijk met haar aanstekelijke enthousiasme en gezelligheid! Sticker Dik, de vaste bestickeraar bij ons, is haar man en komt nu dus nog vaker over de vloer.

Melissa ‘t Lam

Melissa kwam op 1 februari 2008 bij Autobedrijf Van Zessen werken als vaste kracht op de receptie. Ondanks verschillende opleidingen in andere richtingen koos Melissa voor het werken met mensen. En gelukkig doet ze dat nu, als eerste aanspreekpunt voor de klanten, nog steeds met passie. Melissa is dan ook niet alleen serviceadviseur maar vooral ook gastvrouw.

Gijsbertine Verhoef

Financieel brein, door vakkundigheid, spontaniteit en betrokkenheid een plezierig collega. Lastig precies maar, het mag gezegd, wel goed in haar  functie. Teambuilder bij uitstek. Fijn om met haar samen te werken.

Erik Chaigneau

Erik is al jaren werkzaam bij Autobedrijf van Zessen. Terwijl zijn vrienden met hele andere zaken bezig waren, verdiende Erik zijn zakgeld door alle vrije dagen te helpen in ons bedrijf. We kunnen de uitspraak ons bedrijf gerust doen want Erik is zo’n loyale medewerker die niet is weg te slaan bij Autobedrijf van Zessen. Inmiddels heeft hij een opleiding tot werkplaatsmanager afgerond en is hij serviceadviseur, verzorgt hij inkoop onderdelen, de webshop en eerste vervanger van werkplaatschef Arie den Besten. Deze keeper van Lekvogels is een echte teamspeler.

Frans Verheij

Plaatwerker Frans begon bij Van Zessen in 1984. Van leerling schademonteur ontwikkelde hij zich tot Eerste Schademonteur. Met zijn ‘Franse slag’ is hij een klasse apart.

Friso de Lange

Zijn eerste werkdag bij Autobedrijf Van Zessen vond plaats op 18 maart 1985. Sinds die tijd hebben zich zowel binnen het bedrijf als in de autobranche, veel veranderingen afgespeeld. Friso heeft nooit moeite gekend met deze verandering om te gaan. Bovendien is hij als bedrijfswagenspecialist voorzien van alle kennis die nodig is om zich een expert op dit gebied te mogen noemen. In het Bosch Car Service concept voelt Friso zich als een vis in het water. Alternatieve bedenken, repareren ongeacht het merk. Friso is niet bij ons weg te denken.

Reyer van Woudenbergh

Kwam in 1998 op het juiste moment om met zijn expertise als Opel-technicus de werkplaats te versterken. Bovendien duurde het niet lang voordat hij zich volledig had gespecialiseerd in het merk Kia. Na het volgen van vele cursussen deed hij enkele jaren geleden bovendien een gooi naar de titel ‘Kia-technicus van het jaar’. Inmiddels zijn vele cursussen gevolgd voor Mitsubishi en Bosch Car Service.

Ronald van der Grijn

Op 1 september 2000 reed Ronald voor het eerst over de Lekdijk naar Lexmond om te komen werken bij Autobedrijf van Zessen. In de jaren die volgden zag hij de werkomgeving snel veranderen. Ronald bleef doen waar hij goed in was en haalde bovendien zijn diploma eerste technicus. En dus rijdt hij vandaag de dag nog steeds naar Lexmond, in zijn Peugeot.

René Wink

Vlak na zijn indiensttreding kwam hij nog wel eens op de fiets vanuit Meerkerk. Na het behalen van zijn rijbewijs verruilde hij deze echter al snel in voor een eigen auto. Toch houdt hij zijn conditie nog op peil zowel in de kantine als op het veld is hij bij V.V. Meerkerk een graag geziene gast. René inmiddels getrouwd en vader van Ralf is na het behalen van eerste autotechnicus niet stil blijven zitten. Vele cursussen volgden en in 2014 werd opleiding Peugeot Autotechnicus afgerond. En hij vertelde ons, er komt nog veel meer. Ambitieus!

Jasper Blom

Kwam op 16 jarige leeftijd bij ons binnen als leerling-monteur, en inmiddels niet meer weg te denken bij ons. Jasper is nog druk met zijn opleiding en daarnaast met zijn grootste hobby autocross.

Niels Kon

Niels is onze nieuwste aanwinst in de verkoop. Vorig jaar is hij begonnen met een stage en inmiddels begint hij al weer aan zijn 2e jaar bij ons, Niels helpt bij de verkoop door onder andere alle auto’s op het internet te zetten. Naast zijn werk bij ons trapt hij ook graag een balletje bij voetbalvereniging Ameide.

Nathan Stigter

De werkplaats zal er niet zo netjes bij liggen als Nathan er niet was. Elke zaterdag komt hij uit Everdingen naar Lexmond om de hele werkplaats weer spik en span te maken. In vergelijking met Coen, komt Nathan wel op de ‘gewone’ fiets…

Contact

Vul uw gegevens in onderstaand formulier in, wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen met u.
  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.