Banden

Om veilig de weg op te kunnen is het van belang dat uw banden in orde zijn. Zo moeten de profieldieptes niet te klein zijn en moet de bandenspanning goed zijn. Ook bieden wij winter- en zomerbandensets aan zodat u in elk seizoen goed bent voorbereid. Vraag hier een offerte aan. 
We hebben ook bandensets, nieuw en gebruikt, op voorraad die we aanbieden in onze online shop. Kijk hier voor het aanbod.

Winterbanden

Wilt u tijdens de wintermaanden een betere grip en een grotere afvoer van water, smeltend ijs en sneeuw? Kies dan voor winterbanden.
Hebt u er ooit over nagedacht hoe groot de contactzone tussen uw banden en de weg is? Maak een vuist met uw ene hand, leg die in de palm van uw andere hand: dat is de contactzone. U hebt dus maar enkele vierkante centimeters om uw auto stabiel en baanvast te houden, het water af te voeren, grip op de baan te krijgen én uw remafstand binnen de perken te houden. Laat daarom de spanning en het profiel van uw banden checken. Autobedrijf Van Zessen monteert ze tegen aantrekkelijke tarieven.

De voordelen:
– Betere grip
– Minder slip
– Zachtere rubbersamenstelling, dus aanpassing met band en wegdek (het zijn maar 4 vlakjes van 15 cm, dat is alles wat u hebt ).
– Snelle afvoer van sneeuw en water door speciaal profiel welke alleen de winterband kent
– Betere wegligging
– Kortere remweg

Op onderstaande foto ziet u waar winterbanden in Europa verplicht zijn.

Ziet u er dit seizoen ook tegenop om weer te gaan sjouwen met de zomer-/winterbanden? Autobedrijf Van Zessen heeft de oplossing!

Normaal gesproken kost de opslag van de zomer-/winterbanden € 16,32 per seizoen excl. btw. De wielenwissel kost, zonder balanceren, € 28,92 per wissel excl. btw. De wielenwissel bij een winterwielenset zonder velgen kost € 66,12 excl. btw.

Vraag hier nu gratis bij Autobedrijf Van Zessen een prijsofferte aan en maak gelijk een afspraak om de banden erop te leggen. Zo kunt u in elk seizoen zorgeloos door blijven rijden.

Contact

Vul uw gegevens in onderstaand formulier in, wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen met u.

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.