Peugeot 208

 

Magnetische aantrekkingskracht

Vanaf het eerste moment weet de PEUGEOT 208 u te verleiden met zijn design dat karaktervoller, sportiever en geraffineerder is dan ooit.Deze nieuwe identiteit, in combinatie met de verder naar de buitenkant geplaatste mistlampen, geeft de auto een breder en dynamischer voorkomen. Een uitnodiging om achter het stuur plaats te nemen van een auto die aan de weg gekleefd lijkt te zijn.

Intuïtieve en intense rijbeleving

Het kwalitatief hoogwaardige interieur van de PEUGEOT 208 valt op door zijn strakke design. Dankzij de PEUGEOT i-Cockpit zijn alle functies gemakkelijk en snel te bedienen. De PEUGEOT i-Cockpit, die bestaat uit een compact stuurwiel, een head-up instrumentenpaneel en een groot touchscreeni, biedt u een intense rijbeleving om optimaal te genieten van het dynamische, scherpe en veilige rijkarakter van deze auto.

Efficiëntie en veiligheid

De compacte afmetingen, het lage gewicht, de aerodynamica en het rijgedrag van de PEUGEOT 208 staan borg voor een perfecte balans tussen comfort en wegligging. Dankzij nieuwe hightech voorzieningen en het brede gamma PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren van de nieuwste generatie, die allemaal aan de Europese Euro 6-normen voldoen, gaan deze kwaliteiten samen met prestaties en gebruikskosten die toonaangevend zijn in dit segment. De PEUGEOT 208 kan ook worden voorzien van de nieuwe zestraps automatische transmissie met koppelomvormer EAT6i. Deze snel en soepel schakelende automaat, die versnellingen kan overslaan, versterkt de rijsensaties nog verder.

Contact
Wanneer u een nieuwe auto koopt wilt u dat deze perfect op uw persoonlijke wensen aansluit. Bij Autobedrijf Van Zessen is dit mogelijk. Voor meer informatie of om geheel vrijblijvend een proefrit te maken, neem contact op met ons door het contactformulier hier rechts in te vullen.

Contact

Vul uw gegevens in onderstaand formulier in, wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen met u.

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.