Peugeot Expert

Als ondernemer stelt u hoge eisen aan een bedrijfsauto. Logisch ook, want het is een verlengstuk van uw bedrijf. De nieuwe PEUGEOT Expert is een bedrijfsauto die alles in zich heeft om uw werk makkelijker te maken. Mede dankzij de moderne, krachtige motoren biedt hij elke dag weer volop rijplezier.

Optimaal aangepast aan uw wensen

Zijn stoere design zal u direct overtuigen van het robuuste en moderne karakter van de nieuwe PEUGEOT Expert. U kunt kiezen uit maar liefst 3 lengtes, waaronder een unieke Compact-uitvoering die slechts 4,61 m lang is.
Wij begrijpen dat u wellicht specifieke wensen hebt, afgestemd op uw beroepsgroep. Daarom is de PEUGEOT Expert leverbaar in drie carrosserievarianten: bedrijfsauto met enkele of dubbele cabine, of als Combi met plaats voor maar liefst 9 personen.

Meer gebruiksgemak voor hogere productiviteit

De nieuwe PEUGEOT Expert bedrijfsauto is tot in details doordacht en dat merkt u. Zo is bijvoorbeeld de Moduwork-scheidingswand voorzien van een luik. Voorwerpen met een lengte van maximaal 4 m neemt u probleemloos mee. Op een vlakke laadvloer, terwijl er voorin nog altijd plaats is voor 2 personen. Profiteer ook van een laadvolume van tot wel 6,6 m3 en de handsfree te bedienen schuifdeuren. Hierdoor kunt u uw goederen moeiteloos in- en uitladen. Over innovatief gesproken.

Een sterk en economisch aanbod

De nieuwe PEUGEOT Expert is gebaseerd op een nieuwe, aangepaste versie van het modulaire platform EMP2. Dat merkt u zodra u instapt aan het uitstekende rijcomfort, de kwaliteit en de efficiency. En tel daar het nuttig laadvermogen tot ruim 1400 kg bij op. Geniet van het rijplezier dat de PEUGEOT Expert bedrijfsauto u biedt. De BlueHDi-motoren met een vermogen van 95 tot 180 pk en een koppel van tot maar liefst 400 Nm staan daar garant voor. Kiest u daarbij ook nog voor de automatische EAT6-versnellingsbak, maakt u het uzelf wel heel comfortabel. Daarnaast profiteert u van het voor dit segment zeer lage brandstofverbruik, de uiterst geringe CO2-uitstoot én de aantrekkelijk lage gebruikskosten; onderhoud is pas na 40.000 km of 2 jaar nodig.

Contact
Wanneer u een nieuwe auto koopt wilt u dat deze perfect op uw persoonlijke wensen aansluit. Bij Autobedrijf Van Zessen is dit mogelijk. Voor meer informatie of om geheel vrijblijvend een proefrit te maken, neem contact op met ons door het contactformulier hier rechts in te vullen.

Contact

Vul uw gegevens in onderstaand formulier in, wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen met u.

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.