Peugeot Partner

Uitstekende keuze
Als u een hoog laadvermogen wilt combineren met lage exploitatiekosten, is de Partner een uitstekende keuze. U kunt kiezen uit twee carrosserielengtes, drie laadvermogens (tot 850 kg) en drie motoren. Daarnaast is als optie een tweezitspassagiersbank leverbaar, waarmee u incidenteel een extra passagier kunt meenemen. Zoals al onze bedrijfswagens is de Partner uitgerust met comfortabele stoelen, omdat we weten dat onze klanten vaak lang onderweg zijn. Bovenal is de Partner een praktische auto, met zijn tot 180° te openen achterdeuren en handige voorzieningen zoals het Pack Visibilité met automatische ruitenwissers en verlichting.

Contact
Wanneer u een nieuwe auto koopt wilt u dat deze perfect op uw persoonlijke wensen aansluit. Bij Autobedrijf Van Zessen is dit mogelijk. Voor meer informatie of om geheel vrijblijvend een proefrit te maken, neem contact op met ons door het contactformulier hier rechts in te vullen.

Contact

Vul uw gegevens in onderstaand formulier in, wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen met u.

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.