Peugeot Partner Traveller

De Peugeot Traveller staat met de voor een Peugeot kenmerkende rijkwaliteiten en een bijzonder sfeervol en comfortabel interieur garant voor ontspannen reizen.

Plezierig rijden

Het karakteristieke en stoere design van de Peugeot Traveller is de weerspiegeling van een nieuwe visie op reizen en ruimte. De strakke, pure lijnen en de hoge, verticaal geplaatste grille zijn kenmerkend voor het even robuuste als elegante design. De moderne voorzijde wordt geaccentueerd door de lichtsignatuur met leds, de verchroomde, boemerangvormige sierstrips van de dagrijverlichting en de fraai in de carrosserie geïntegreerde koplampen.

De Peugeot Traveller is behalve van een head-up display en de vele rijhulpsystemen ook voorzien van een navigatiesysteem van de nieuwste generatie.Dit met internet verbonden en spraakgestuurde 3D-navigatiesysteem kan worden bediend via het 7 inch touchscreen en gebruikt realtime verkeersinformatie van TomTom Traffic.

De grote lijnen

De PEUGEOT Traveller is leverbaar in twee carrosserievarianten, met een lengte van 4,96m of 5,31m. Door de hoogte van maximaal 1,90 m is de Traveller geschikt voor de meeste parkeergarages. Geniet van de ruimte, het gemak van het op vele manieren in te delen interieur dankzij de op rails gemonteerde en in lengterichting verstelbare stoelen, en de glaspanelen die individueel kunnen worden geblindeerd.
En als u uw elektronische sleutel op zak hebt, wordt het leven nog veel gemakkelijker dankzij de innovatieve handsfree-functie* waarmee u de elektrisch bedienbare schuifdeuren kunt ontgrendelen en openen door een voetbeweging te maken onder het achterscherm van de auto.

Contact
Wanneer u een nieuwe auto koopt wilt u dat deze perfect op uw persoonlijke wensen aansluit. Bij Autobedrijf Van Zessen is dit mogelijk. Voor meer informatie of om geheel vrijblijvend een proefrit te maken, neem contact op met ons door het contactformulier hier rechts in te vullen.

Contact

Vul uw gegevens in onderstaand formulier in, wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen met u.

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.